BTW
0
0
Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Klanten geven Decoprof een 9,3
Meer dan 115 jaar kennis en ervaring

Door Melissa, 29 maart 2024

Arte Manila

Het behang merk Arte zien we veel terugkomen in de behangwereld. Ze staan bekend om hun unieke dessins en gebruik van materialen. Ze brengen regelmatig nieuwe collecties uit waar je de nieuwste trends in kan terugvinden. Een bekende collectie van Arte is Manila, een mooie collectie met een natuurlijke stijl in verschillende dessins. In deze blog behandelen we de Arte Manila, hoe je het kunt combineren én hoe je het kunt bestellen. Daarnaast delen we de meest gekozen producten uit deze serie. 

Wat is Arte Manila

Arte Manila is een collectie van behang waar florale (bloemen en planten) tekeningen in combinatie met organische vormen centraal staan. Bij het behang zien we dessins terugkomen die gemaakt zijn van touw. De collectie is ontworpen door minutieus het touw handmatig te plaatsen. Daarbij hebben ze onder andere gebruik gemaakt van verschillende materialen en diktes in patronen. Hierdoor ontstaan minimalistische tekeningen met bijbehorend reliëf. Dit hebben ze vertaald naar behang, ook bij het behang zien we het reliëf terugkomen waardoor het een luxe en realistisch gevoel geeft.

 

Arte Manila Flore

Deze collectie is geïnspireerd op touw.

De Manila collectie straalt rust uit en heeft een natuurlijke stijl. Aarde of zandtinten zijn een goede combinatie om een warm en harmonieus geheel te creëren.
Wat betreft meubels kan je deze stijl doortrekken door natuurlijke materialen te gebruiken, zoals verschillende soorten hout of rotan stoelen. Een jute karpet zou het geheel helemaal afmaken. Organische vormen staan bij dit behang centraal, dit is momenteel ook echt een trend en zien we veel terugkomen in het interieur. Denk hierbij aan een ronde organische hoekbank of een ovale salontafel. Daarnaast zijn er ook genoeg accessoires waar we deze trend terug zien zoals een karpet of een mooie hanglamp.

 

 

Arte Spiral 64510

Het behang is goed te combineren met natuurlijke materialen en organische vormen.

De collecties van Arte kun je gemakkelijk bestellen op onze webshop, maar daarnaast kan het ook in een van onze winkels. Hier zijn de verschillende soorten dessins en kleuren te zien. Wil jij het behang graag in het echt bekijken, dan zou je ook langs kunnen komen in één van onze winkels om een behangboek mee te nemen. Op een rol van deze collectie zit 10,05 meter en is 0,70 meter breed. Bij het berekenen van het aantal rollen is het daarnaast belangrijk om rekening te houden met een eventueel patroon. Kom je er zelf niet uit, neem dan gerust contact op wij helpen je graag.

De meest gekozen producten Arte Manila

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de meest gekozen producten van. Deze collectie is onderling ook weer goed te combineren door de toegevoegde uni’s (behang zonder patroon).

Decoprof staat voor je klaar

Wil je persoonlijk advies over kleurinspiratie voor in de woonkamer, de verschillende behang soorten of heb je andere vragen? Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen. Bekijk www.decoprof.nl of neem contact op via 085-3037813 of [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »