BTW
0
0
Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Klanten geven Decoprof een 9,3
Meer dan 115 jaar kennis en ervaring

Door Evelien, 18 september 2023

Sweet Embrace – Flexa kleur van het jaar 2024

Maak van jouw huis een plek waar je je thuis voelt met Flexa Sweet Embrace. Elk jaar werken de kleurspecialisten van Flexa samen met internationale designexperts om trends voor de komende jaren te ontdekken. Dit jaar kwam naar voren dat we nog steeds op zoek zijn naar iets, ondanks dat we steeds meer informatie hebben. We verlangen in het bijzonder naar gemoedsrust, duidelijkheid en momenten van vreugde. Het is dan ook een subtiele en verfijnde lichtroze basiskleur. Naast de kleur van het jaar is er ook een kleurpalet van het jaar uitgeroepen met de naam “Een vrolijk kleurverhaal”. Dit palet bestaat uit aan de ene kant uit dromerige lila’s en aan de andere kant uit moderne gelen.

Het ontstaan

Heleen van Gent, Creatief Directeur van Flexa ColorLab, benadrukt dat het nu belangrijker is dan ooit om onze eigen speciale plek te creëren. Een ruimte waar we kunnen ontspannen en met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken. Daaruit is de Flexa kleur van het jaar 2024 én de 3 kleurenpaletten ontstaan. Deze zijn gemakkelijk toe te passen en geven een weerspiegeling van de verschillende trends. Maar welke 3 trends zijn er volgens Flexa?

De 3 kleurenpaletten

Palet 1 – Vrolijk

Creëer allereerst vrolijke en vriendelijke ruimtes in je huis met deze kleurpaletten. Met een moderne combinatie van lila’s en geel kun je elke kamer opfleuren zonder opdringerig te zijn. Deze kleuren passen perfect bij natuurlijke materialen en meubilair.

Palet 2 – Warm

Voeg warmte toe aan je interieur met ons warme kleurverhaal. Met aardse tinten zoals natuursteen en klei creëer je een vertrouwde en uitnodigende sfeer. Deze kleuren vormen een mooie achtergrond voor materialen zoals klei, terracotta en hout.

Palet 3 – Kalm

Creëer tot slot een kalme en rustgevende plek in je huis met ons kalm kleurverhaal. Laat je inspireren door de tinten van bossen en zeelandschappen en gebruik vloeiende blauw- en groentinten voor een verhelderend gevoel. Combineer deze kleuren met natuurlijke materialen zoals hout, kurk en wol voor een natuurlijke en authentieke uitstraling.

De kleurenpaletten in huis – Inspiratie

Met de Kleur van het Jaar 2024 en het Flexa Kleurentrends 2024 palet genaamd ‘Een vrolijk kleurverhaal’, wil Flexa inspireren om je eigen speciale plek te creëren. Een plek waar je je in de eerste plaats thuis voelt. Vandaar dat het vrolijke kleurverhaal bestaat uit moderne combinaties van lila en geel, perfect om elke kamer op te fleuren zonder opdringerig te zijn. Deze kleuren passen daarom prachtig bij natuurlijke materialen en laten elk meubelstuk tot zijn recht komen. Ontdek de mogelijkheden en laat je creativiteit de vrije loop!

Sweet embrace inspiratie

Je thuis voelen, dat is waar Sweet Embrace samengevat om draait volgens Flexa. Deze kleur brengt een zacht vergrijsde, positieve lichtroze basiskleur welke zorgt voor warmte en comfort. Dit past perfect bij het hoofdthema van 2024. Deze kleur is te bestellen in vrijwel elke verf die je wilt, maar wij adviseren hem vaak voor op de muren. Neem daarom hier een kijkje in ons binnen muurverf assortiment en vindt de perfecte verf voor jouw klus.

Decoprof staat voor je klaar

Uiteindelijk is er voor elk interieur een geschikte kleur. Wil je persoonlijk advies over de verschillende verfsoorten of heb je andere vragen? Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen. Bekijk www.decoprof.nl of neem contact op via 085-3037813 of [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »