BTW
0
0
Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Klanten geven Decoprof een 9,3
Meer dan 115 jaar kennis en ervaring

Door Melissa, 24 mei 2024

Sandy Beach Flexa

In dit blog duiken we dieper in de wereld van interieur kleuren. Met de focus op de betoverende tint Sandy Beach van Flexa Pure. Heb je eindelijk die ene perfecte kleur gekozen voor je interieur, maar weet je niet zeker hoe je deze het beste kunt combineren? Ben je benieuwd hoe de kleur uitvalt in jouw interieur en welke sfeer het in je huis kan creëren? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Of je nu een minimalistische esthetiek nastreeft of juist een bohemian sfeer wilt creëren. De juiste kleurcombinaties zijn essentieel om de gewenste harmonie te bereiken. Dus, als je wilt ontdekken hoe je deze prachtige kleur kunt laten schitteren in jouw huis, blijf dan lezen en laat je inspireren!

Wat is Sandy Beach van Flexa?

Bij Flexa hebben ze drie soorten collecties, de Pure lijn, de strak op de muur en de Creations collectie. Deze mooie kleur genaamd Sandy Beach komt uit de collectie van Flexa Creations. Dit is een kleur die we veel zien terugkomen. Het is een lichte taupe kleur die bruin, grijs en wit pigment bevat. Deze kleur zorgt voor een rustige maar toch warme sfeer en is zo een goede basis voor jouw interieur.

Zo kun je Sandy Beach combineren

Deze kleur leent zich ervoor om het te combineren met andere kleuren. Zo kan je met Sandy Beach verschillende kanten op. Naast dat het een goede basistint is kan je er ook voor kiezen om het te gebruiken als een accentkleur en de rest wit of licht te houden.

Bekijk alle Flexa Pure kleurstalen

Daarnaast is de kleur perfect te combineren met andere warme tinten. Het mooie aan de Flexa Creations lijn is dat ze de kleuren combineren met andere bijpassende kleuren. Hieronder zie je in welke groep het thuishoort. Zo kan je bijvoorbeeld de warme beige tint van Sandy Beach combineren met de mooie witte tint van Fresh Linen. Als je wilt gaan voor een ton-sur-ton look, kan je bijvoorbeeld de Sandy Beach kleur combineren met Cotton Flower en Green Tea die uit een andere groep komt. Om een mooi verloop te creëren kan je ook gebruik maken van Fresh Linen als basis. Vervolgens een toevoeging van Sandy Beach en als accentkleur Bakery Brown. Hierdoor heb je een combinatie van mooie warme tinten die sfeer geven aan de ruimte.

Dit is hoe je Sandy Beach besteld in jouw favoriete kleur

Je hebt je kleur gekozen en wilt het graag bestellen in jouw favoriete verf. De kleur Sandy Beach kunnen wij mengen in alle soorten verf: Sikkens, Flexa, etc. Wil je een latex met een goede kwaliteit en dekking neem dan de Alphatex van Sikkens of de muurverf extra mat of zijdemat van Flexa Pure. Zoek je juist een verf die mooi streeploos opdroogt, kies dan de Alphacryl pure mat SF van Sikkens. Ook een afneembare verf voor bijvoorbeeld in het toilet of bij de keuken is ook mengbaar in de Sandy Beach, kies dan voor de Easy Clean van Sikkens.

Bekijk Sikkens Muurverven

Bekijk Flexa Pure muurverven

Bestel je testpotje en ontdek of Sandy Beach bij jou past

Nog niet zeker of deze kleur in jouw interieur past bestel dan een testpotje, hierdoor kan je de juiste keuze maken. Zet de kleur op de gewenste muur die je uiteindelijk wilt schilderen en kijk of dit de perfecte kleur is voor jou.

Bestel testpotje

 

Decoprof staat voor je klaar

Uiteindelijk zijn er voor elk interieur geschikte Flexa Pure kleuren. Wil jij ook persoonlijk advies over de verschillende verfsoorten of heb je andere vragen? Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen. Bekijk www.decoprof.nl of neem contact op via 085-3037813 of [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »