BTW
0
0
Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Klanten geven Decoprof een 9,3
Meer dan 115 jaar kennis en ervaring

Door Melissa, 24 september 2024

Een premium eetkamer met Ametyst Shadow, Kleur van het Jaar 2025

Elk jaar kiest Sigma de verfkleur van het jaar, een tint die perfect de trends en stijlen van dat moment weerspiegelt. Voor 2025 is de keuze gevallen op de kleur Amethyst Shadow. Deze gezellige kleur biedt talloze mogelijkheden om je eetkamer een warme, energierijke uitstraling te geven. We laten je graag zien hoe je Amethyst Shadow in je eetkamer kunt toepassen. 

 

Een kleur met diepe betekenis 

Amethyst Shadow: Een matte/muted violettint met mauve ondertoon, donker maar neutraal. Een prachtige, verfijnde tint die zowel gedurfd als ingetogen is. Deze kleur is elegant zonder te tijdloos te zijn. Deze balans creëert een voelbare energie, waardoor de kleur veelzijdig en gemakkelijk te combineren is met diverse paletten en kleuren. 

 

Een hoogwaardige glamour  

Verwelkom je gasten in stijl en voel de gezellige charme van deze uitnodigende tint. Of je nu een intiem diner organiseert voor vrienden of een feestelijke maaltijd bereidt voor je familie, met Amethyst Shadow als achtergrond zullen je gasten enthousiast zijn door jouw unieke premium ambiance met Sigma. 

Met zorgvuldig gekozen meubelmaterialen voeg je een vleugje glamour toe aan je ruimte die je met Amethyst Shadow ingevuld. De gekozen stijl kan bijvoorbeeld bestaan uit warme houtsoorten, zachte fluwelen stoffen, glanzend marmer en metallic accenten om een hoogwaardige en luxueus interieur te creëren.  

 

Combineren van natuurlijke tonen  

Laat je inspireren door de mogelijkheden van Amethyst Shadow in combinatie met andere prachtige tinten uit de Sigma collectie. Mix en match met bijvoorbeeld twee andere prachtige tinten uit de Sigma collectie: de zachte, gedempte sepia-geel met een umber ondertoon van “Dhal” met de combinatie van de grijze karamelbeige met een bronzen ondertoon van “Crushed Silk”. Door deze kleuren te mixen volgens het 60-30-10 principe, waarbij Amethyst Shadow de dominante kleur is, creëer je een evenwichtig en harmonieus kleurenschema dat je eetkamer een eigentijdse en verfijnde uitstraling geeft. 

 

Sigma Colour Tester & Sigma Perfect  

Benieuwd naar Amethyst Shadow in jouw ruimte? Probeer het uit met een Sigma Colour Tester. Zo krijg jij de mogelijkheid om Amethyst Shadow uit te proberen met de professionele kwaliteit van Sigma. 

Tevreden? Tijd voor transformatie met Sigma Perfect Matt! De muurverf van Sigma Perfect is speciaal ontworpen om jouw verf premium tot leven te brengen. De verf voorkomt strepen en baanvorming, wat resulteert in een strak en professioneel eindresultaat.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »