BTW
0
0
Op werkdagen voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Klanten geven Decoprof een 9,3
Meer dan 115 jaar kennis en ervaring

Door Sanne, 1 december 2023

Breng Hotel Chique naar huis met deze tips

Heb je ooit in een chique hotel verbleven en gedacht: “Ik zou ook graag thuis dezelfde sfeer willen hebben”? Het goede nieuws is dat het creëren van een luxe hotelsfeer in jouw eigen huis makkelijker is dan je denkt. Met een paar slimme tips en de juiste accessoires tover je jouw huis om tot een luxueuze hotelkamer. In deze blogpost delen we handige tips om jouw huis een hotel chique uitstraling te geven.

Dé trend van dit moment

De huidige interieurtrend is hotel chique. Met de juiste combinatie van kleuren en accessoires geef je jouw huis een luxe sfeer. Het fijne is dat je hiervoor geen kostbare spullen nodig hebt. Warme kleuren zijn de sleutel tot een luxe uitstraling.

Hotel chique blauw of beige

Begin met het aanpakken van de witte muren in jouw slaapkamer. Hotel chique draait om warme kleuren, dus overweeg om de muur een donkerblauwe kleur te geven. Vind je dit te gedurfd? Ga dan voor een sfeervolle taupekleur of een rustig beige. Kies voor muurverf uit de Sigma Perfect Matt-lijn voor een perfect streeploos resultaat. Hiermee leg je de basis voor jouw luxueuze hotelkamer.

Stijlvol contrast met zwart

Maak het contrast van de beige muur compleet door jouw kozijnen in stoer zwart te schilderen. Je zult zien dat dit contrast meteen zorgt voor de gewenste uitstraling: hotel chique. Maak het geheel af door de juiste accessoires te gebruiken. Hang bijvoorbeeld een spiegel met een gouden lijst aan de muur. Gebruik een lamp met goud- of koperaccenten op jouw nachtkastje en kaptafel. Kies voor een vloerkleed met opvallend patroon en mooie kussens. Jouw eigen luxueuze hotelkamer is bijna klaar.

Finishing touch

Verwen jezelf en haal de hotelsfeer in huis. Vul jouw badkamer met luxe badhanddoeken, badjassen en een mooi badrek. Creëer warmte en sfeer in jouw slaapkamer met zachte verlichting en geurkaarsen. Kies voor zijden kussenslopen en dekbedovertrekken om het luxueuze gevoel te versterken.

Breng alles bij elkaar

Breng luxe in jouw leven met de hotel chique interieurtrend. Met de juiste kleuren en accessoires tover je jouw huis om tot een luxe oase van rust. Het begint allemaal met het aanpakken van de muren in jouw slaapkamer. Ga voor warme en donkere kleuren zoals blauw, taupe of beige. Maak het compleet met gouden accessoires, zijden kussenslopen en luxe badhanddoeken. Door deze tips te volgen, geniet je elke dag van jouw eigen luxueuze hotelkamer – in jouw eigen huis.

Decoprof staat voor je klaar

Wil je persoonlijk advies over de verschillende verfsoorten of heb je andere vragen? Wij helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen. Bekijk www.decoprof.nl of neem contact op via 085-3037813 of [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »